Foredrag

 

tom erik2Tom Erik Heimen (Basehopper) En av verdens beste basehoppere, kjent fra TV og reklameoppdrag i inn og utland.
Tom Erik holder foredrag om følgende: 
Drømmen om å fly: Fokus på utviklingen om å leve ut drømmen sin.
Inovasjon og produktutvikling:  Hvordan har flyveutstyret utviklet seg.
Motivasjon: Egnet for næringsliv og idrettsutøvere.

 

gaute2Gaute Grøtta Grav (Programleder og foredragsholder) Farmen har siden oppstarten vært sterkt preget av Gaute Grøtta Grav. Når han ikke er opptatt med TV-innspilling holder Gaute inspirerende foredrag som bygger på erfaringer fra "Farmen" og "Villdyrlegen" om det å sprenge grenser, finne de rette folka til et team og om å tørre der andre feiger ut.

 

Stein P. AsheimStein P. Aasheim (Eventyrer, fjellklatrer, forfatter og foredragsholder)
Stein P. er nestoren blandt Norske evntyrere. Gjennom et helt liv har han utfordret naturkrefter i alle deler av verden, og alle høyder over havet. Av Stein P. Aasheim har man en mengde foredragstemaer å velge fra. Stein P. deltok på den første Norske bestigningen av Mount Everest, han har padlet og gått på ski gjennom Sibir, ridd gjennom Mongolia, syklet gjennom Sahara, krysset Grønland med Nansens utrustning, seilt til Antarktis, padlet gjennom Tasmania, gått til fots gjennom Ny Guinea og besteget de høyeste fjell i de fleste verdensdeler for å nevne noe.

 

halvor hagenHalvor Hagen (Fjellfører, fjellklatrer og snøskredekspert)
Meget erfaren og anerkjent fjellklatrer, fjellfører og skikjører, og forfatter av boken "Toppturer i Romsdalen". Halvor Hagen holder foredrag om turmuligheter i Romsdalsfjella, og kurs og foredrag om snøskred.
Halvor er også international godkjent Tindeveileder.