Sagt om oss

 

Åkerblå har hvert år en fellessamling for alle ansatte med følge på ulike steder rundt i landet. I år var turen kommet til Møre og Romsdal, og vi tok derfor kontakt med Lillian og Romsdalevent for å få hjelp til å organisere samlinga.

"Og det var litt av et lykketreff, vi kan ikke få fullrost den innsatsen Lillian la ned i arrangementet vårt. Hun tok hånd om alt, og hun gjorde det på en så effektiv, men samtidig så varm og trivelig måte at da arrangementet startet føltes det som Lillian var en av gjengen. Hun var med oss hele helga, og la alt til rette for oss.
Vi kan varmt anbefale Romsdalevent , og er sikker på at Lillian vil gjøre sitt ytterste for at deres tur vil bli like vellykket som vår!
Lykke til!!»

Renathe Greve – HR og Personalleder i Åkerblå

 

 

Rauma forsøker hver sommer å skape ekstra liv og aktivitet i Åndalsnes på lørdagene gjennom tiltaket «Sommerbyen Åndalsnes».
I 2016 ble Romsdal Event ved Lillian Hansen leid inn som prosjektleder og koordinator for disse lørdagsaktivitetene.

"Lillian sørget for stor variasjon, god oppslutning og flott gjennomføring av Sommerbyen 2016! Ho er strukturert,
kreativ og til å stole på!"

Oddbjørn Vassli – Rådmann i Rauma Kommune

 

 

Bring Linehaul AS har ved flere anledninger benyttet seg av RomsdalEvent sine tjenester.
Sensommerfest m/leirdueskyting i 2013 og høstfest m/grilling i Bring sine egne garasjelokaler i 2016.

«Profesjonelt opplegg, anbefales på det varmeste. Har mange gode ideer og forslag for hva en kan finne på til slike arrangement. Lytter på hva slags ønsker man har, og fikser det derfra.»

Amund Sletta – Avdelingsleder Bring Linehaul AS, avd. Møre